Photograph

Datum: 01-09-2017 | Ruud van Eldik

 

De workflow is nu geoptimaliseerd. Ook wat custom CSS aangepast, en verder in de Gulp task-runner UnCSS en MinifyCSS toegevoegd. Ik blijf het Mainstyle sheet voorlopig als extern bestand gebruiken. Zeker tijdens productie en debugging is dat nodig.

Verder moet ik nog verder met het WP menu en NavWalker voor Bootstrap, om alle navigatie elementen en classes in de output van WordPress te krijgen. Wellicht ook nog de WordPress core css classes en id’s toevoegen. Al met al komen we er wel, en het is heel leuk om met HTML, CSS, Bootstrap en WordPress te werken. Als laatste moet ik mijn kennis over Javascript uitbreiden. Dat kan uitstekend met de trainningen van Traversy Media. Geweldige uitgebreide onderwerpen op een een heldere en leuke manier uitgelegd.

De workflow is nu geoptimaliseerd. Ook wat custom CSS aangepast, en verder in de Gulp task-runner UnCSS en MinifyCSS toegevoegd. Ik blijf het Mainstyle sheet voorlopig als extern bestand gebruiken. Zeker tijdens productie en debugging is dat nodig. Verder moet ik nog verder met het WP menu en NavWalker voor Bootstrap, om alle navigatie elementen en classes in de output van WordPress te krijgen.

 

 

Verder moet ik nog verder met het WP menu en NavWalker voor Bootstrap, om alle navigatie elementen en classes in de output van WordPress te krijgen.  Verder moet ik nog verder met het WP menu en NavWalker voor Bootstrap, om alle navigatie elementen en classes in de output van WordPress te krijgen. Verder moet ik nog verder met het WP menu en NavWalker voor Bootstrap, om alle navigatie elementen en classes in de output van WordPress te krijgen. Ik moet nog ff uitzoeken hoe het WordPress menu werkt in combinatie met Bootstrap 4 beta. Inmiddels heb ik dat gefixt met een WordPress link-item class, toegevoegd aan custom css.

 

 

Ik heb ook veel interesse in skeleton.css. Veel eenvoudiger css , moet alleen dan zelf een responsive css menu maken, en iets Java script. De grote Bootstrap bestanden, css, Jquery en Bootstrap.js heb ik dan niet meer nodig.

Affiliates

Een goeie tip van brad Hassley is om een resources page te maken, van bijvoorbeeld de gebruikte productie tools. De resources kunnen als affiliates dienen, en inkomsten genereren. Ook in de footer is daar ruimte voor. Bijvoorbeeld in de vorm van partners.

Contact

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Aperiam rem, nesciunt saepe.

Follow us